MO11-1 wint eerste wedstrijd van het seizoen!

Aan het begin van een nieuw voetbalseizoen stond in de vroege ochtend de derby Zeerobben – Franeker op het programma. De groen – witte meiden hadden er zin in, al waren er ook wat gespannen snuitjes te bekennen, voor hen was dit de eerste wedstrijd. Ze moesten eerst even met zijn allen op de foto voor de website (bedankt Hilbrand) en daarna begonnen ze aan de warming up onder begeleiding van trainer Martin (de Jong).

Verder moesten Ellen (Janssen) & ik de meiden nog vlug even bijpraten omtrent het nieuwe “ingooien” dit moet volgens de nieuwe regels met een indribbel..Met deze nieuwe informatie op zak begonnen de meiden met zijn 8en (ook nieuw) aan de wedstrijd. Franeker trapte af, maar door gestuntel aldaar, pakte de sterk spelende Buse de bal, speelde wat tegenstanders uit en scoort!! 1-0!! En dat binnen de minuut!!
Vervolgens begon de wedstrijd een wedstrijd te worden, over en weer werden kansen gecreeerd, maar Zeerobben wist tot lang in de 1e helft de 0 te behouden. Ook wisten ze zelf diverse goede kansen te creeeren, door oa. Buse en ook door de harde afstandschoten van Eline, maar de goede keepster van de tegenpartij wist te voorkomen dat de stand niet inmiddels 8-0 was. Franeker kreeg steeds meer grip en daar viel die vervelende 1-1.

Na de rust startte de Zeerobbengirls met frisse moed. Het zonnetje liet zich inmiddels ook zien en na 18 minuten wist Norah in een rebound het net te vinden.. 2-1 dat voelde goed. De meiden waren uitzinnig.. en niet veel later wist Buse de Franeker keepster te verrassen, 3-1!! En dat was dan ook de eindstand. Grote klasse meiden!! Hou deze spirit vast!! Op naar volgende week dan treffen we Franeker wederom bij hen thuis.

Speelsters: Amber, Buse, Danisha, Eline, Elvirah, Fenne, Helli, Jocelyn, Marlien, Norah, Senna & Tess
Leiding: Martin, Ruben, Ellen & Julia

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.