MKV’29 JO15-2 tegen Zeerobben JO15-3

Zaterdag 19 september speelde JO15-3 uit tegen MKV’29 JO15-2 een spannende wedstrijd, waarin de meeste kansen voor de thuis spelende ploeg waren. Toch was het Zeerobben die op voorsprong kwam 0-1, daarna kwam MKV goed terug en gingen we met 2-1 de rust in.

In de tweede helft wist Zeerobben de stand weer terug te brengen naar 2-2 en kon Zeerobben weer ademhalen. De meeste kansen waren ook in de tweede helft voor MKV.

Helaas had Zeerobben te maken met wat blessures en speelde een aantal minuten met 10 man. Gelukkig hielden ze goed stand. Na uiteindelijk weer met elf man te spelen werd het toch nog 3-2.De tijd begon te dringen en oh wat was het spannend! In het slot van de wedstrijd maakte Zeerobben hun derde goal 3-3! Deze uitslag voelde als een overwinning.

Na afloop van de wedstrijd kregen we het trieste bericht dat Lenn zijn voet (tijdens de wedstrijd) op twee plaatsen heeft gebroken, we wensen hem sterkte en veel beterschap de komende tijd…