LICHT AAN HET EIND VAN DE TUNNEL

De laatste loodjes, die wegen altijd het zwaarst. Zo ook de komende weken op het sportcomplex van Zeerobben.

Vanaf vandaag is aannemer Bruinsma begonnen met het aanbrengen van de egalisatie- en gietvloeren in bijna alle kleedruimtes en de nieuwe gangen. Om deze werkzaamheden in een schone, stofvrije omgeving te kunnen aanbrengen, kunnen we gedurende deze werkzaamheden zeer beperkt gebruik maken van de faciliteiten. Hierdoor is het de komende 2,5 week dan ook passen en meten om alle teams een kleedruimte te kunnen bieden.

Planning afrondende werkzaamheden;

  • Week 14 (6 en 7 april)         aanbrengen egalisatie lagen
  • Week 15 (11 t/m 14 april)    aanbrengen gietvloeren
  • Week 16 (17 t/m 21 april)    uitharding van de nieuwe vloeren
  • Week 17 (24 t/m 28 april)    schilderwerk wanden gang

Aanbrengen plinten en deuren

  • Week 18 (1 t/m 5 mei)        Plaatsen scheidingswandjes toiletten en testen douches en CV

Afvoeren tijdelijke (douche)units en opruimen bouwterrein

Voor komende zaterdag 8 april staan er slechts 8 (inhaal) wedstrijden op het programma. Hiervoor kunnen we beschikken over de E en F box (hier ligt al een gietvloer) en ook de 2 tijdelijke blauwe units en douches.

Door de weeks kan er geen gebruik worden gemaakt van de E en F box en zal de veldverlichting enkel door Thijs (op sokken) aangezet mogen worden.

De week erop (15 april) hebben we een grotere uitdaging met zo’n 15 wedstrijden op het Oostersportpark. Ook die dag hebben we slechts de beschikking over de E en F boxen en de tijdelijke units. Daarnaast kan er die dag gebruik worden gemaakt van de accommodatie van de tennisvereniging aan de overzijde van ons complex. We zijn hen hiervoor zeer erkentelijk. Vanaf zaterdag 22 april kunnen we weer omkleden in onze nieuwe ruimten.

We hopen dat jullie (leden en tegenstanders) nog een paar weekjes geduld kunnen opbrengen en met ons uitkijken naar de ingebruikname van onze gerenoveerde en uitgebreide kleedaccommodatie.

De bouwcommissie