´Let´s play darts´ bij Zeerobben

In de kantine van Zeerobben staat zaterdag 18  januari niet alles in het teken van het voetbal, maar ook van darts. Om 17.00 uur klinkt in kantine de Robbenplaat het welbekende ´Let´s play darts´, hét startsein voor een ongetwijfeld spannende strijd voor heren, dames en jeugd.

Het is de 16e editie van het immer gezellige en spannende Zeerobben-dartstoernooi in het ´Ally Pally´ van het Noorden. Naast de jeugdklasse spelen de heren en dames in aparte poules. Wie de voorrondes overleeft, gaat verder in het spannende knock out systeem.

De organisatie verwacht een grote deelname, na het succes van de Nederlandse topdarters tijdens het WK. In de Robbenplaat zal hoogstwaarschijnlijk niet zo vaak 180!!! door de ruimte schallen, maar het plezier en de sportieve strijd zullen er niet minder om zijn. Een beleving om aan mee te doen, maar ook om naar te kijken en de favorieten aan te moedigen.

Opgave kan via darts@zeerobben.nl. De inschrijving sluit vrijdag begin van de avond, daarna vindt de loting plaats. Zeerobben Darts wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor JUMBO Olaf Hermus,  het kantineteam van Zeerobben en de sponsors Koninklijke Sjouke Dijkstra, Vriendenclub Zeerobben, Arends Scheepvaartbedrijf,  De Chinese Muur en HA Teksten Harlingen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.