Jeugdjournaal

Een veel gehoorde kreet bij Zeerobben is: “Zaterdag is de mooiste dag van de week” . Afgelopen zaterdag bleek maar weer eens dat dat inderdaad ook zo is. Op en rond de velden aan het Oostersportpark was het genieten geblazen. Van ’s ochtends vroeg tot ver in de namiddag.

JO19

Na het gelijkspel tegen Wolvega heeft JO19-1 zich prima hersteld tegen GAVC. In Grou werd de nummer vier van de ranglijst met 3-4 verslagen. En daarmee is er een gaatje geslagen tussen de top 3 en de rest van de teams in deze hoofdklasse. JO19-2 was met een goede reeks bezig maar kon niet voorkomen dat er zaterdag op eigen veld met 2-1 werd verloren van Leovardia. JO19-2 staat 3enu.

JO17

Tegen koploper Heerenveense Boys kon JO17-1 geen potten breken. In Heerenveen werd er met 6-3 verloren. Zeerobben is inmiddels afgezakt naar de 9eplaats op de ranglijst. In de gevarenzone derhalve. De volgende wesdstrijd tegen de nummer laatst, GAVC, moet gewonnen worden. JO17-2 blijft het goed doen. Dit keer werd er met 3-0 gewonnen van Franeker. JO17-2 is de trotse koploper in de 3eklasse.

JO15

De ene wedstrijd is de andere niet. Werd er in Franeker nog onnodig met 3-2 verloren. Op eigen veld was JO15-1 nu de baas tegen Franeker. Het werd 2-0 en daardoor staat JO15-1 weer in punten gelijk met de nummer 2 Be Quick Dokkum. JO15-2 verloor met 2-5 van ST NOK/Bakhuizen maar JO15-3 won de uitwedstrijd tegen SDS overtuigend met 1-4. JO15-4 had niets in te brengen tegen koploper LSC. Er werd met 9-1 verloren.

JO13

Tegen SJO Feanstars behaalde JO13-1 een klinkende 5-1 overwinning. In al het geweld van de hoofdklasse met maar liefst 14 teams staat JO13-1 keurig 9e. De topper in Leeuwarden tussen FVC en JO13-2 werd met 4-1 verloren. Hierdoor neemt FVC de koppositie over van Zeerobben.

JO12

JO12-1 kwam in Leeuwarden tegen FVC net iets tekort en verloor met 2-1. JO12-2 won afgetekend met 6-1 van DWP. JO12-3 kon het tegen St. Anna niet bolwerken en verloor met 0-5 en JO12-4 vergeet de wedstrijd tegen koploper Mulier liefst zo snel mogelijk. Zij verloren met 15-1.

JO11

In Leeuwarden was L. Zwaluwen met 1-0 te sterk enige tijd terug maar afgelopen zaterdag lieten

de jongens zien dat dat een misverstand was. Op eigen veld werd er nu overtuigend met 4-1 gewonnen. De topper tussen JO11-2 en Workum werd in het voordeel van Zeerobben beslist. Het werd 5-2. JO11-3 verloor de thuiswedstrijd tegen vv Heerenveen met 1-5.

Waddenrobkes

Ook afgelopen zaterdag werd er weer een speelronde gespeeld bij de Waddenrobkes. Het was weer genieten geblazen voor zowel jong als oud. Zij zijn de komende 2 weken vrij ivm vakantie en Koningsdag.

De dag van morgen

De paasvakantie en Koningsdag zijn in aantocht en dus is er voor veel teams even tijd voor andere zaken dan voetbal. Zo zijn er morgen in totaal maar 4 jeugdwedstrijden waarvan maar 2 thuiswedstrijden. Ook volgende week zijn de jeugdteams vrij zodat op 4 mei de volgende competitieronde pas op het programma staat.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.