INGEBRUIKNAME TRAPVELDJE

Dankzij de welwillende medewerking van de gemeente Harlingen en de steun van onze letterlijke en figuurlijke Bruggenbouwer De Boer & De Groot, zullen wij vanaf aanstaande zaterdagmorgen te gast zijn in de wijk als bespelers van het openbare Trapveldje op de hoek Achlumerdijk/Domela Nieuwenhuisstraat.

Het spits zal worden afgebeten door onze JO8-3 als zij om 10.00 gaan spelen tegen Ouwe Syl JO8-1.

Omdat we bij gebruik van dit veldje te gast zijn op openbaar terrein in de wijk, gelden bijzondere regels en afspraken waar we ons aan dienen te houden:

– We gedragen ons als gasten op een Zeerobben-waardige manier.
– De toegang voor zowel spelers als publiek loopt uitsluitend via het bruggetje achter het D-veld.
– Ook na afloop van de wedstrijdjes graag het speelterrein verlaten via het bruggetje en ons complex.
– Aan- en afvoer (brengen/halen) langs de openbare weg (Achlumerdijk of Dom. Nieuwenhuisstraat) dient te allen tijde te worden vermeden. Kortom: altijd via de hoofdingang op het Oostersportpark.
– Er is geen omheining om het veldje, wel worden lijnen aangebracht; publiek wordt verzocht op gepaste afstand van het veld te blijven (min. 2 meter, liever meer…).
– Aanmoedigen en juichen mag natuurlijk altijd; schreeuwen en schelden is uit den boze. Laat stemverheffing altijd achterwege, zoals gasten behoren te doen.
– Hoge nood? Ga terug naar kleedkamer of kantine, de bosjes is “no go area”. (Het lijkt echt verder weg dan het is, er zijn sportcomplexen waar je heel wat verder moet lopen…)
– Laat vooral geen rommel achter, maar maak gebruik van de afvalbakken rond het veldje of elders op het complex bij het PLUS veld.
– Laten we afspreken dat iedereen (leiders, spelers en publiek) na afloop van de wedstrijd nog even om zich heen kijkt of er nog rommel ligt en neem dat dan even mee. Kleine moeite; groot gebaar.
– We kunnen het ons nauwelijks voorstellen, maar als er eens een bal de openbare weg oprolt: wees uiterst voorzichtig, laat de kinderen nooit achter de bal aanrennen. En belandt er eens een bal in een tuin bij de omwonenden: niet zelf halen, eerst aanbellen en netjes toestemming vragen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.