HULP GEZOCHT VOOR KLEUTERVOETBALFEEST 2019

Onze jeugd heeft de toekomst!

Eén van de hoogtepunten van het jaar is ons jaarlijkse kleutervoetbalfeest! Ook dit jaar mogen we dit weer op twee dagen organiseren voor alle kleuters van de gemeente Harlingen. Tijdens dit voetbalfeest laten wij kinderen spelenderwijs kennismaken met het voetbalspelletje. De organisatie bestaat ook dit jaar weer uit Wietse de Wit, Edwin Zijlstra en Angela Amels. Uiteraard zal ook Stijn van Jongerenwerk weer als voetbalentertainer aansluiten op onze Robbenplaat.

Op woensdagochtend 19 juni a.s. ontvangen we de scholen OBS ’t Wad, IKC Het Baken, IKC Middelstein, CBS Prins Johan Frisoschool en OBS Het Noorderlicht. Op woensdagochtend 26 juni a.s. ontvangen we de IKC Sint Michaelschool op de velden. Beide ochtenden beginnen ongeveer 10.00 uur en eindigen omstreeks 11.45 uur.

Krijg een indruk van ons kleutervoetbalfeest door het onderstaande filmpje, gemaakt door Daan de Schiffart.

HULP NODIG, MET NAME OP 19 JUNI A.S.

De organisatie van het kleutervoetbal staat, maar we hebben jullie hulp op deze ochtenden keihard nodig. Een ochtend op de velden met deze kleuters maakt je enthousiast, geeft je energie! We hebben mensen nodig die de kleuters begeleiden op het veld, maar ook mensen die een handje helpen met limonade en fruit klaarmaken. Vele handen maken licht werk!

Meld je aan bij Wietse de Wit door een appje of mailtje te sturen naar 06-27832598 of e-mail wietse.de.wit@new-step.nl.

Alvast bedankt namens onze organisatie,

Wietse de Wit

Edwin Zijlstra

Angela Amels

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.