Geen toeschouwer, toch Zeerobben live zien!

Er zitten in eerste instantie minimaal 3 weken aan te komen dat we geen publiek mogen toelaten op de amateurvelden. Dus ook op het Oostersportpark bij Zeerobben niet.

Maar dat betekent nog niet dat je Zeerobben niet live kunt volgen. Want wij hebben immers Usportfor (voorheen Uscout) beschikbaar op ons hoofdveld. Dat betekent heel simpel dat alle wedstrijden op ons hoofdveld live te volgen zijn. Dat we liever toeschouwers aan de lijn ontvangen moge duidelijk zijn, maar als het dan tijdelijk niet mag, dan is kijken via Usportfor een heel goed alternatief. Vaste gebruikers weten al hoe dat werkt, maar de huidige omstandigheden maken dat er ongetwijfeld meer belangstelling voor de beelden gaat ontstaan door nieuwe gebruikers, vandaar nog maar even de mogelijkheden op een rij:

ZeerobbenTV
De beste manier is via een PC, dan kun je groot beeld inschakelen en heb je verreweg het beste zicht op de wedstrijd. Je gaat naar de Zeerobben site, kiest geheel rechts bovenaan op de menubalk voor Zeerobben TV en dan ben je al waar je moet zijn. Kies in het beeld helemaal rechts onderin voor het icoontje full screen en volg de wedstrijd(en).

Smartphone/Tablet
Download de Usportfor App in de App Store of Play Store op je smartphone of tablet. Je kunt eenmalig kijken door je als gast aan te melden, maar beter is natuurlijk even een account aanmaken. Heel simpel, je emailadres en een eigen wachtwoord (minimaal 10 tekens) is genoeg.
Gebruik de zoekfunctie en tik in: Zeerobben. Je ziet dan welke wedstrijd er is, maar ook welke er nog op het programma staan. Ook kun je hier wedstrijden terugkijken.

Tip: als je Apple TV hebt, kunt je de beelden vanaf je telefoon of tablet live streamen naar je TV en zit je prinsheerlijk op de bank te kijken naar de verrichtingen van je groen-witte favorieten.

Oefen alvast maar even door wat beelden van afgelopen zaterdag terug te kijken, dan ben je helemaal klaar voor de wedstrijden van aanstaande zaterdag.

Veel kijkplezier!