Frisia Zout nieuwe shirtsponsor bij Zeerobben

Frisia Zout BV, bekend onderdeel van ESCO-SALT en één van de grootste werkgevers van Harlingen, heeft zich geschaard onder de shirtsponsoren van Zeerobben. Sinds afgelopen zaterdag dragen de spelertjes van Zeerobben JO12-1 met trots hun groen-witte shirts met de opdruk Frisia Zout BV op de borst.

Reden voor dank, trots en tevredenheid bij bestuur en sponsorcommissie van Zeerobben en ook reden voor een uniek bezoek aan dit indrukwekkende bedrijf aan de Lange Lijnbaan door spelers, staf en bestuurslid sponsorzaken Dirk Arends, uiteraard vergezeld door clubfotograaf Frans Bode om dit alles vast te leggen op de gevoelige plaat. Een leuk filmpje over dit bezoek is te bekijken via het TikTok account van Zeerobben.

Het gezelschap werd uiterst vriendelijk en gastvrij ontvangen door algemeen directeur Bart Hendriks van Frisia Zout. De rondleiding leidde onder andere ook langs diverse burelen van medewerkers van Frisia Zout met een Zeerobben-signatuur, zoals dat overigens ook geldt voor de leider van de JO12-1,  Marco Schotanus. Samen met de jeugdige en enthousiaste trainer Sten Goïnga vormt hij de staf van dit leuke team. Ter plekke werden de shirts uitgereikt en gingen ze trots op de foto tussen de gigantische zoutbergen. De shovel was groot genoeg om met het hele team in te poseren. Het leverde een heel bijzonder plaatje op.

En dat de sponsoring stimulerend werk bleek afgelopen zaterdag al direct. De wedstrijd tegen sc Bolsward werd met 5-3 gewonnen.