Feestelijke dag voor de Waddenrobkes

Zaterdag aanstaande spelen onze Waddenrobkes hun laatste interlands van 2019. Omdat we zoveel mogelijk publiek langs de lijn willen zien staan spelen we een keer in de middag i.p.v. in de ochtend 😉 Na de presentatie van de landen gaan onze jongste voetballertjes hun wedstrijden spelen.

Uiteraard staan er ook weer een aantal penalty’s op het programma. Wie over het hele seizoen de meeste penalty’s heeft gescoord wordt gehuldigd als “Penaltykiller van het Seizoen”. Welke Waddenrobkes daar nog voor in de race zijn zien we zaterdag… Spannend! Na de penalty’s gaan we met zijn allen naar de kantine voor een feestelijke huldiging van alle landen. Eén voor één zullen de landen naar voren worden geroepen met een hartelijk applaus. Na de huldiging ontmoeten onze jongste talentjes de oudste talentjes van Zeerobben, namelijk Zeerobben 1. Samen met de spelers van Zeerobben 1 en hun tegenstander Balk 1 gaan we op een feestelijke manier het veld op lopen voor aanvang van de wedstrijd om hierna patatjes te eten in de kantine met zijn allen. 

Zeerobben helpt de Voedselbank!

Eerder attendeerde we jullie al op de actie die Zeerobben t.b.v. de Voedselbank heeft opgezet. Lees hierover op https://zeerobben.nl/we-gaan-de-voedselbank-helpen/. Als iedereen iets meeneemt voor de Voedselbank dan zorgen we er met zijn allen voor dat we deze actie van zijn allen tot een groot succes maken. De producten kunnen tussen 8.00 en 14.00 uur in de kantine worden ingeleverd bij een speciale stand.