De Meiden van Zeerobben

Bijna alle teams van de Meiden van Zeerobben konden de drie punten bijschrijven! MO13-1, MO15-1, VR1 en VR2 wisten hun wedstrijd te winnen afgelopen zaterdag! Alleen helaas geen winst voor het MO11-1 in hun uitwedstrijd. Voor het VR2 was het dubbel reden om een feestje te vieren, zij werden net als vorig seizoen met overmacht kampioen in de 6e klasse!

Foto: Zeerobben VR2 kampioen 6e klasse 2018/2019

Zeerobben VR1

Weer een pracht resultaat voor de dames van het VR1 team. In Ternaard werd er afgelopen zaterdag met overmacht gewonnen door de Zeerobben. Daarbij werd zelfs de nul gehouden door de Zeerobben! En dat is dit seizoen nog niet voorgekomen! Ze versloegen de dames van Ternaard 1 met een prachtige 0-4 overwinning! De ploeg heeft duidelijk de weg omhoog gevonden en hebben uit drie wedstrijd al zeven punten verdiend, dat is al meer dan voor de winterstop! Volgende wedstrijd is pas op 4 mei. Dan spelen de dames thuis tegen Leovardia VR1. Plaats van handelen in op het PLUS-veld. Aftrap is om 12.30 uur.

Zeerobben VR2

Ze hebben er lang om moeten wachten, maar afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover! Tegen Makkum VR1 werd thuis met een 9-0 gewonnen en mochten de dames van VR2 dan eindelijk hun kampioenschaal voor het seizoen 2018/2019 in ontvangst nemen die overhandigd werd clubvoorzitter Woudstra. De ploeg is het hele seizoen al oppermachtig in hun competitie en hebben tot nu toe al 14 wedstrijden gespeeld zonder ook maar één te verliezen. In deze 14 wedstrijden hebben ze tot nu toe 42 punten verdiend. De nummer twee in de poule heeft er slechts 24. Dat geeft wel aan dat de Zeerobben vrouwen in deze poule niets te vrezen hebben en we mogen er wel vanuit gaan dat ze de resterende wedstrijd ook wel zullen winnen. Als dat zo is dan mag de ploeg zich wederom ongeslagen kampioen noemen. Op 4 mei spelen de dames van VR2 weer een thuiswedstrijd tegen het VR2 van Hardegarijp. Aanvang 13.15 uur in de Froonacker Arena.

Zeerobben MO15-1

De meiden van MO15-1 hebben een druk programma achter de rug afgelopen weekend. Eerst hadden de meiden een wedstrijd op zaterdag tegen Sint Anna MO15-1 in Sint Annaparochie en afgelopen maandagavond moest de ploeg aantreden tegen MKV’29 MO15-1. Beide wedstrijden werden door de Zeerobbenmeiden keurig gewonnen. Van Sint Anna MO15-1 werd met een nipte 1-2 gewonnen. Afgelopen maandagavond werd er keurig gewonnen van MKV’29 MO15-1. Met een ruststand van 1-1 was het nog geen gespeelde wedstrijd voor de Zeerobben. Pas in de 2de helft kwamen de Zeerobben op stoom. Het resulteerde in een 3-1 overwinning voor de Robben. De volgende wedstrijd voor de meiden van MO15-1 is pas op 11 mei.

Zeerobben MO13-1

De meisjes van MO13-1 hadden afgelopen zaterdag geen kind aan de ploeg uit Tollebeek. De tegenstander werd op het Oostersportpark met een overtuigende 6-1 verslagen door de Zeerobben meisjes. Met deze overwinning blijven de meisjes met nog steeds 4 punten voorsprong houden op de nummer twee SVM MO13-1. Voordeel voor de Zeerobben is dat ze een wedstrijd minder gespeeld hebben dan SVM. Aanstaande zaterdag zullen de dames op het Oostersportpark een wedstrijd spelen tegen het MO13-1 van ST Meppel/Alcides MO13-1. Aanvang wedstrijd 10.30 uur.

Zeerobben MO11-1

De verwachting was afgelopen zaterdag dat MO11-1 wel zouden kunnen winnen van NOK MO11-1. Dit omdat de Zeerobben de eerste wedstrijd met overtuiging hadden gewonnen van de ploeg uit Oudemirdum. Maar voetbal is voetbal en zo zie je maar weer dat het balletje anders kan rollen dan als je zelf wilt. Jammer voor deze meisjes die altijd vol enthousiasme een wedstrijd ingaan. De Zeerobben meisjes verloren hun tweede ontmoeting met deze ploeg met 3-0. Misschien lukt het over twee weken tegen Urk MO11-1. Op het Oostersportpark zal op het PLUS-veld om 8.45 uur de aftrap zijn.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.