De meiden van Zeerobben

De vrouwen lieten er afgelopen zaterdag geen twijfel over bestaan waarvoor ze kwamen. Winst! En dat lukte en hoe. Er moest afgereisd worden naar de noordwesthoek want de uitwedstrijd tegen ST. Blija/Holwerd VR1 stond op het programma. Een onbekende tegenstander moet ook een mix van jonge en iets oudere meiden. De eerste helft was niet al te best maar in de tweede helft volgde het herstel en dat resulteerde uiteindelijk in een 3-13 overwinning. Morgen gaat de ploeg verder met het bekerprogramma. Om 13.00 uur spelen ze een uitwedstrijd tegen De Sweach voor een plaatsje in de volgende ronde. 

Na het nipte verlies van vorige week tegen CVVO was er nu een verdienstelijk punt voor MO15-1 in de uitwedstrijd tegen SJO RVLC. Het werd in St Nicolaasga 1-1. Morgen wacht al om 08.45 uur de thuiswedstrijd tegen Oudehaske. MO13-1 had weer een vrij weekend maar mag morgen weer aan de bak tegen Hardegarijp.  

Vrije training voor meisjes

Woensdag 20 oktober geeft Zeerobben meisjes die misschien ook wel willen voetballen de gelegenheid om mee te trainen. De training is van 17.00 tot 18.00 uur op het Oostersportpark. Kom naar de kantine van Zeerobben. Daar wordt je opgevangen en kun je meetrainen met de meisjes. Liever niet alleen maar met vriendin? Ook geen probleem. Doe lekker mee. Tot woensdag!