De Meiden van Zeerobben

Ook voor de vrouwen en de meiden van Zeerobben gaat morgen de voorjaarscompetitie weer van start. Voor de meiden betekend dat een nieuwe competitie en de vrouwen van VR1 gaan verder met waar ze gebleven waren.

De vrouwen van VR1 speelden afgelopen zaterdag nog een oefenwedstrijd tegen Franeker en waren met 8-1 veel te sterk voor Franeker. VR1 sloot het jaar 2019 af met een 1-7 overwinning op Scharnegoutum en ging met een mooie 3e plaats de winterstop in. Morgen gaat de competitie verder met een uitwedstrijd om 16.45 uur tegen SDS. Meteen een topper al zo vroeg in 2020 want SDS is koploper en staat 5 punten los. Zeerobben kan morgen deze competitie nog interessant maken.
De meiden van JO15-5M beginnen morgen aan een nieuw avontuur in de jongenscompetitie. Voor de winterstop eindigden ze op een keurige 5e plaats en dit voorjaar komen ze weer uit in de 4e klasse bij de jonegns. Misschien nog iets hoger eindigen?
MO13-1 hangt van plezier aan elkaar. De meisjes hebben een leuk najaar achter de rug. Weinig punten en veel doelpunten tegen maar het enthousiasme spat er vanaf. Misschien dat in de voorjaarscompetitie wat meer punten bij elkaar gespeeld kunnen worden. De meisjes zijn al druk in training de laatste weken.
MO11-1 heeft een prachtige najaarscompetitie achter de rug. Ongeslagen kampioen en ook nog eens het wintertoernooi winnen. Morgen beginnen de meisjes weer op nul en gaan aan een nieuw avontuur beginnen. Eens kijken waar dit weer gaat eindigen. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.