De Lady Lenie Leane Tijdrit

Heel even leek het erop dat er ook in 2022 geen editie van de Lady Lenie Leane Tijdrit verreden zou worden maar tijdens de familiedagen kwam daar tot opluchting van velen dan toch groen licht. Sybold prikte de datum, Willem maakte de poster, fotograaf Frans werd vastgelegd, Gerrit zorgde voor de kantine en Nel was ook nog eens beschikbaar. Kortom: aan de slag.

Na een korte inleiding van Sybold kon Anthoon zijn Mobil home op het gras bij de start parkeren zodat Sybold voor het eerst een zeer luxe onderkomen had voor zijn laptop. Arjen parkeerde zijn Tiny House op wielen daar vlak achter als extra uitvalbasis. Wat kon er nog misgaan? Met 21 deelnemers was er ook dit jaar weer een prachtige lijst met ook weer een dame in ons midden en daarnaast nog wat nieuwkomers en natuurlijk de op succes azende “oude garde” . Nou de echte oude garde kwam er niet aan te pas. Toch zaten er veel renners ook dit jaar weer dicht bij elkaar. Natuurlijk zat een ieder niet dicht bij Robert Visser. Dat kon ook niet. Ondanks dat hij in alle rust vertrok over het fietspad fietste hij iedereen aan gort. Harmen (de winnaar van vorig jaar) kon nog enigszins in de buurt komen maar de borden pasta hadden hun werk gedaan. Robert Visser won de tijdrit in 10.26.

Lady Lenie zelf was naar De Robbenplaat om de fantastische wisselbeker uit te reiken aan Robert. Vervolgens bood Peter Jaspers nog even een kleinigheidje aan aan Sybold voor zijn organisatietalent bij zowel het familiekaatsen als bij de tijdrit. Daarna was het laatste woord aan Lady Lenie die iedereen nog een consumptie aanbood. Mooier kon het niet eindigen. Op naar 2023!!

Foto’s: Frans Bode

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.