Cruciale wedstrijden in de maand maart

Voorbeschouwing Noordscheschut – Zeerobben

Zeerobben zal in de komende wedstrijden aan de verwachtingen, die bij aanvang van de competitie aanwezig waren, gestalte moeten geven. Op de laatste plaats en  na de winterstop slechts 1 punt uit 4 duels geeft te denken over de misschien wel overschatting van onze kansen in deze toch wel spannende competitie. Tot vv Groningen, zevende plaats met 19 punten staan de directe concurrenten voor de  gevreesde onderste drie plekken. Noordscheschut is één van die concurrenten, de tegenstander van zaterdag aanstaande.

Met 18 punten staan ze slechts 5 punten boven Zeerobben. In het begin van de competitie lieten de Harlingers 2 dure punten liggen in de thuiswedstrijd. Vlak voor tijd benutten de gasten nog een strafschop. Ook Noordscheschut kan de punten natuurlijk goed gebruiken om uit de gevarenzone te komen. In de inhaalwedstrijd uit tegen Winsum leden ze met 1 – 0 een gevoelig en onverdiend verlies.

Voor de rode lantaarndrager zal de hervatting na twee competitieloze zaterdagen van grote betekenis worden. Zijn de mannen genoeg hersteld van de ruime nederlaag tegen ON Groningen. Weten ze de strijdlust te vinden, die hen in Drachten in ieder geval nog een puntje opleverde. De pijntjes vanwege blessures zullen wel verdwenen zijn.  Dus kunnen ze in de komende wedstrijd al laten zien, dat de huidige positie op de ranglijst een vergissing is. We zijn benieuwd of trainer Postma van de elf spelers binnen de lijnen een team weet te smeden. De trouwe aanhang kan wel weer een goed resultaat gebruiken en Zeerobben als club verdient dat ook.

Programma voor zaterdag 9 maart :

VV Balk                             –             VV Gorecht

Be Quick Dokkum           –             VV Winsum

SV Bedum                        –              Broekster Boys

Drachtster Boys              –             PKC ’83

VV Noordscheschut       –             Zeerobben

d’Olde Veste ’54             –             VV Groningen

CVV Oranje Nassau G    –             HZVV

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.