Avondklok verlengd: ALV naar 13 februari

Omdat de regering heeft besloten de avondklok te verlengen, verschuift de voor 15 februari geplande ALV naar zaterdag 13 februari om 16.00 uur.

Leden die zich reeds hadden aangemeld voor deze ALV, hebben inmiddels alle stukken al per email ontvangen en krijgen van deze datumwijziging ook nog even een bevestiging.

Wellicht ben jij vergeten je aan te melden, was je gewoon te laat, of was je verhinderd om op 15 februari deel te nemen en past 13 februari jou beter. Geen probleem, als je (als lid van 16 jaar of ouder) bij nader inzien alsnog digitaal aanwezig wilt zijn ben je van harte welkom. Vanaf de bank of van achter je bureau meeluisteren en meepraten over het wel en wee van jouw club, makkelijker kan niet! Wie erbij is en meedenkt, heeft ook recht van spreken. Doen dus.

Je kunt je tot donderdag aanstaande alsnog aanmelden voor deelname met het sturen van een mailtje aan secretaris@zeerobben.nl. Je ontvangt dan ook de benodigde stukken en binnenkort ook een mailtje met de instructie en code om op 13 februari in te loggen bij de vergadering middels MS Teams.

Het bestuur